Personal training

Met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur. Omdat we een uur maximaal benutten haal je hier ook maximaal resultaat uit. Het is educatief en helpt je niet alleen om fysiek- maar ook mentaal sterker te worden. De trainingen worden aangepast op jouw persoonlijke doelen. Wil je afvallen, fitter worden, meer spiermassa? Vraag naar de mogelijkheden en wellicht zien we elkaar snel in de studio!

Personal training aan huis

Weinig tijd? Geen oppas? Geen probleem! 
Je hebt geen sportschool aan huis, grote achtertuin of grote woonkamer nodig. Ik kom met het benodigde materiaal naar jou toe!
Met een paar vierkante meter- en wat creativiteit kunnen we gelijk aan de slag. Het is tijdbesparend want je bent geen tijd kwijt met heen- en weer reizen en kan na het sporten gelijk onder de douche. Vraag naar de mogelijkheden! 

Duo training

Wil je graag sporten maar heb je de motivatie niet om alleen te gaan of word je meer uitgedaagd wanneer je er een wedstrijd van maakt met je partner/broer/zus/kind/ouder enzovoorts? Dan is duo training wat voor jou! Samen een uur knallen en elkaar motiveren. Duo training is geschikt voor alle leeftijden. Vraag naar de mogelijkheden en wellicht zien we elkaar snel in de studio!

Bootcamp

Kun jij jezelf tot het uiterste drijven en train je graag in een grotere groep? Dan is bootcamp iets voor jou! Bootcamp is een mix van cardio, kracht en HIIT. Je kunt hier voor een lage prijs toch maximaal resultaat behalen. Iedereen heeft respect voor elkaar en de sfeer is erg aangenaam. Deelname vanaf 16 jaar en ouder. Vraag naar de mogelijkheden!

Kids bootcamp

Zitten jouw kids vaak op hun telefoon of achter de tv. Eigenlijk gek want kinderen hebben een hogere energiebehoefte. Heb je al meerdere malen gezegd dat ze buiten moeten gaan spelen maar krijg je ze maar niet van de bank af? Laat ze een uurtje mee doen met de Kids Bootcamp! Kids bootcamp is voor alle kids tot en met 16 jaar. Elke maandag om 17:00 uur.
Vraag naar de mogelijkheden!

Coaching

Zit je niet lekker in je vel? Dit kan meerdere redenen hebben. Het kan zowel fysiek als mentaal even niet lopen zoals je wil, maar ga niet bij de pakken neerzitten! Ik ga je doormiddel van een combinatie van sportoefeningen en gesprekstechnieken helpen om de positiviteit in je leven terug te brengen. Vraag naar de mogelijkheden!